Ambasadori za desetku na ZGceneru!

07.11.2016. 12:14

Kultni Zagrebački noćni cener, trkačku utrku na 10 kilometara koja je ove godine okupila više od 2.300 sudionika, obilježio je i humanitarni karakter. Četvero trkača svoje su sudjelovanje u utrci posvetili nesebičnim ciljevima te su na društvenoj fundraising mreži „Čini pravu stvar“ prikupljali donacije za udruge Mali zmaj, SOS Dječje selo Hrvatska, Down sindrom Virovitičko-podravske županije i Europa Donna Hrvatska.

hodaj

Najemotivniji trenutak utrke bio je ulazak u cilj „cure sa supermoćima“ popraćeno glasnom podrškom navijača. Nadimak je to Nikoline Jakovljević koja posljednje tri godine neumorno sa svojim kreativnim plakatima bodri iscrpljene trkače na zagrebačkim ulicama. Takva predanost priskrbila joj je titulu zaštitnog znaka utrke, a ove godine je odlučila otići korak dalje i istrčati svoj prvi Cener.

hodaj

- Svi znamo da trčanje zbližava i kako su ljudi sretni i zadovoljni nakon fizičke aktivnosti. Zato sam htjela dio te pozitivne energije prenijeti i u navijanje i u humanitarne akcije, istaknula je Nikolina, dodavši: Udrugu Mali zmaj sam odabrala za svoj izazov za prikupljanje sredstava zato što ih i inače pratim i imaju fantastične projekte.

Osim Nikoline, svoju su ambasadorsku dionicu na Ceneru odradili i Ivana Šestan, Kruno Tomljanović i Tamara G. Erdeljac zajedno s ekipom iz Adidas škole trčanja.

hodaj

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled