Čini pravu stvar gostovao u Sisku

15.09.2017. 12:09

Vipnetovi predstavnici platforme Čini pravu stvar gostovali su danas u Sisku na radionici „Koraci u pripremi i provođenju crowdfunding kampanja za udruge“. Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija Centra za civilne inicijative, a namjena joj je bila educirati udruge i ostale organizacije civilnoga društva, kao i institucijama u zajednici, o crowdfundingu u Hrvatskoj.

U prvom je dijelu direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta, Martina Rizman Matić predstavila okupljenima dobrotvornu crowdfunding platforme Čini pravu stvar, kao i dosadašnje uspjehe projekata udruga koje su ostvarile zahvaljujući platformi i njenim ambasadorima.

Također, predstavnica udruge Debra – Djeca leptiri prezentirala je kampanju „Biciklom zajedno za djecu leptire“. Tom su kampanjom četiri biciklistička entuzijasta pokrenula crowdfunding kampanju putujući 300 km na biciklima za štićenike udruge Debra, prikupivši gotovo trostruko više sredstava od planiranih.

U drugom dijelu, kroz teorijski i praktični pristup, sudionici su prošli sve korake u pripremi i provođenju uspješne crowdfunding kampanje. Edukaciju su vodili predstavnici udruge Grakni.HR, koji su dovršili edukaciju „Crowdfunding akademija“ te usvajali znanja najznačajnijih stručnjaka na području crowdfundinga u Hrvatskoj.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled