Izbor za 'Najdobru kampanju' 2017.

06.02.2018. 14:43

U sklopu konferencije Impact 2018 koja će se održati 14. i 15. veljače u prostorijama Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu i ove će se godine birati „Najdobra kampanja“.

Projektom „Najdobra kampanja“ nagrađuju se najbolje inicijative udruga, zaklada, neprofitnih medija i drugih neprofitnih organizacija koje su svojim djelovanjem učinile pravu stvar i utjecale na pozitivne promjene u društvu.

Potporu projektu ove je godine pružio i Vipnet svojom platformom Čini pravu stvar kojom potiče razvoj društveno korisnih inicijativa. Velik broj pristiglih prijava kao i online glasova pokazali su izrazit interes javnosti kao i želju za neposrednim sudjelovanjem u aktivnostima civilnog društva.

Čak 16 društveno korisnih inicijativa iz nekoliko područja javnog djelovanja našlo se u ovogodišnjem polufinalu. Online glasovanje za 'Najdobru kampanju' završit će 8. veljače. Prebrojavanjem glasova osam će finalista biti pozvano da 14. i 15. veljače 2018. sudjeluju na konferenciji Impact 2018 u Zagrebu gdje će se uživo boriti za pobjedu.

Više informacije pronađite na službenim stranicama agencije Brodoto, jednog od organizatora konferencije.

Glasovati možete OVDJE.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled