Sjajna gesta Brune Šimleše

17.10.2016. 12:25

Rekao - napravio! Bruno Šimleša nabacio je novi look i to prošle subote nasred Trga Petra Preradovića. Sjajni ambasador naše platforme otišao je na „nulericu“ u sklopu izazova „Tko šiša Brunu Šimlešu? Vi!“, kojim nastoji prikupiti što je veći iznos donacija za udrugu SVE za NJU.

Ivan Dečak uzeo je mašinu u ruke, a Bruno je do konačne „nule“ otišao uz pomoć stručnjakinje, ali i velikog broja ljudi koji su mu tijekom polusatnog uređivanja pružili podršku.

hodaj

Cijeli je ovaj izazov odrađen u sklopu javnozdravstvene kampanje pod nazivom „Sačuvajmo zdrave dojke“, kojom se želi osvijestiti javnost o potrebi redovitog pregleda i samopregleda dojki.

- Ja sam ispunio zadani izazov i lako se odrekao kose. Vi ne morate napraviti isto, ali možete pomoći donacijom. Sve što skupimo ide izvrsnoj udruzi Sve za nju koja pruža psihološku pomoć oboljelima od karcinoma. Upravo je u toj udruzi i Ivana dobila pomoć dan nakon dijagnoze. Naravno da se u borbi za zdravlje prolazi i kroz teške trenutke i baš je zato važno imati nekoga tko će ti pružiti i psihološku, ali i prijateljsku pomoć. Sam proces uplate je jednostavan i uvjeravam vas da će svaka kuna biti potrošena na najplemenitiji mogući način, poručio je Šimleša preko svoje Facebook stranice.

hodaj

Sjajna gesta Brune Šimleše povodom mjeseca borbe protiv raka dojke koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a naš je ambasador ostavio svima prostora do kraja ovog mjeseca za uplate donacija.

DONIRAJ

hodaj hodaj hodaj

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled