Wings for Life World Run Zadar

08.05.2017. 11:21

hodaj

Više od 8000 trkača i rekreativaca okupilo se ove nedjelje u Zadru na spektakularnoj utrci Wings for Life World Run, svi zajedno ujedinjeni oko jedne ideje - trčati za one koji ne mogu. Među njima se bilo i 50-ak zaposlenika Vipneta, članova Vip Running Teama, koji su se prethodnih mjeseci vrijedno pripremali pod budnim okom trenera triatlon kluba Swibir, a posebno trenerice Željke Šaban Miličić, trofejne triatlonke i finisherke Svjetskog prvenstva Ironman. Željka je pobijedila u ženskoj konkurenciji pretrčavši čak 44 kilometara za one koji ne mogu.

Željka je svoje sudjelovanje na Wings for Life World Run posvetila članu Vip Running Teama kojeg trenira proteklih godinu dana - Potpuno me ponijela atmosfera ove jedinstvene utrke s humanitarnim ciljem i najboljim navijačima. Ovu trku posvećujem dečku koji je pao s bicikla i slomio ključnu kost. Trčala sam za njega. Zadovoljna sam rezultatom. - rekla je Željka.

Ovo je jedan u nizu sportskih uspjeha koje Željka već godinama postiže kao profesionalna sportašica, ali za nas je jako poseban, jer smo na utrci sudjelovali kao jedan tim i kada je primila trofej, bili smo jako ponosni i osjećali se dijelom tog ostvarenog cilja. - rekla je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

hodaj

S obzirom na humanitarni karakter utrke, čiji se cjelokupni iznos prikuplja za istraživanje izlječenja ozljeda leđne moždine diljem svijeta, vrijedni Vipnetovi trkači koji su na ovom izdanju WFL utrke pretrčali preko 400 km, su predvođeni Željkom odlučili otići korak dalje i svoj nastup posvetiti Hrvatskoj udruzi paraplegičara i tetraplegičara. Cjelokupan iznos koji su Vipovci uplatili za kotizacije, odnosno Zakladu Wings For Life, Vipnet će dodatno uplatiti za Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara na platformi Čini pravu stvar.

hodaj

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled