Bruno Simlesa

Bruno Simlesa

16.8. Bruno kreće na Via Adriaticu što znači da ga očekuje 1100 km hodanja/planinarenja od Istre do Prevlake. Avanturom skuplja donacije za psihološku pomoć onkološkim pacijenticama. Ovo ljeto planira doći do Knina, a kasnije i sve do juga.

Vjerujem da tijelo ima mnogo veću šansu za pobjedom kada je psiha na mjestu! Udruga SVE za NJU već je 11 godina tu za naše bake i majke, supruge i sestre, prijateljice i kolegice... U trenutku kada saznaš dijagnozu često ti nestane tlo pod nogama. I onda je nužno uz sebe imati iskusne stručnjake koji ti mogu pomoći u vraćanju osjećaja kontrole na životom. Jer želimo s našim voljenima proslaviti još brojne rođendane i Božiće.
heart icon
96,2%
31.909,51 €
prikupljenih donacija
od 33.180,7 €
people icon
1.316
donacija
Doniraj i ti

16.8. kreće nezaboravna avantura hodanja preko svih naših najvećih planinskih vrhova. S Brunom će krenuti supruga Maja, na trailu će mu se na pojedinim dionicama pridružiti i Nevena Rendeli Vejzović, Doris Pinčić i Ribafish i dr., a nekoliko dana će biti otvoreni i za javnost pa ćemo svi zajedno moći poslati osnažujuću poruku s nekog od vrhova. Jer realno, fenomenalne žene koje rade u udruzi Sve za nju, a naravno i njihove korisnice, zaslužuju svu pomoć ovoga svijeta. Bruno će na sebi nositi oko 20 kg jer na dijelivimo traila nema nikakve natruhe civilizacije pa će često spavati na otvorenom, ali kad se zna za koga se radi svaki od tih koraka, vjerujemo da neće biti preteško!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled