Ivan Puškarić

U vremenu zabrana i raznih ograničenja, u vremenu kada smo prisiljeni mijenjati način života zbog potresa i pandemije koronavirusa bitno je ostati aktivan.

Koliko može biti teško voziti bicikal 24 sat u krug na stazi dugoj 6.3km ? Saznati će Ivan Puškarić i Marko Kos 21-22.09 na SRC Jarun a sve to sa humanitarnom notom za Udrugu Krijesnica.

Sudjelovanjem u akciji jačate svoj organizam, a ujedno i pomažete udruzi Krijesnica. Konkretno, pomažete djeci koja su od nadležnog onkologa upućena na liječenje u inozemstvo, a koje trenutno nije dostupno u Hrvatskoj. Obzirom obitelji malih onkoloških bolesnika koja na posebnu vrstu zračenja najčešće putuju u Prag nemaju pokrivene troškove smještaja i života udruga Krijesnica svaku obitelj pomaže s iznosom od 15 tisuća kuna.
heart icon
8,2%
820 kn
prikupljenih donacija
od 10.000 kn
people icon
11
donacija
Doniraj i ti

Rujan, mjesec podizanja svijesti o malignim bolestima dječje dobi, stoga je idealan mjesec da akcija „24 sata za Krijesnicu“ započne! Na vama je da odaberete način kretanja, a možete birati između hodanja, trčanja ili vožnje biciklom. Uz to, za odabrani način kretanja birate sami udaljenost ili minutažu. Sudjelovanjem u akciji jačate svoj organizam, a ujedno i pomažete udruzi Krijesnica. Konkretno, pomažete djeci koja su od nadležnog onkologa upućena na liječenje u inozemstvo, a koje trenutno nije dostupno u Hrvatskoj. Obzirom obitelji malih onkoloških bolesnika koja na posebnu vrstu zračenja najčešće putuju u Prag nemaju pokrivene troškove smještaja i života udruga Krijesnica svaku obitelj pomaže s iznosom od 15 tisuća kuna. Odlučite li se tako za hodanje ili trčanje možete birati između rute u dužini od 2,4 kilometra ili pak trajanja aktivnosti od 24 minute. Odlučite li pak voziti bicikl to možete učiniti na ruti u dužini od 24 kilometra, a možete voziti 240 minuta. Oni najneustrašiviji biciklisti mogu odabrati i vožnju biciklom u trajanju od 24 sata koju će odabrati i organizator Ivan Puškarić i kolega Marko Kos kako bi skrenuti pažnju i osvijestiti, smanjiti predrasude koje se vežu uz problematiku maligne bolesti u dječjoj dobi, primjerice da je maligna bolest zarazna, da su roditelji ili djeca na neki način sami odgovorni za bolest ili da je maligna bolest nužno i smrtonosna.

Hvala što pomažete Krijesnici svijetliti jer ovo je: • Bitka na koju vas nitko ne može pripremiti • Bitka u kojoj se lakše sudjeluje uz vašu podršku • Bitka koja nije prestala s COVID-om, samo je još veći izazov • Bitka koja se nastavlja izlaskom iz bolnice

Ono što činimo za drugoga činimo za sebe 🎗

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled