Josip Pupić

Josip Pupić

Hoće li i ove godine ljetni kamp srušiti sve rekorde brojnosti sudionika i sadržajne kvalitete?

heart icon
83,1%
16 619 kn
prikupljenih donacija
od 20 000 kn
people icon
58
donacija
Doniraj i ti

I ove godine, 8. put zaredom, održava se Ljetni kamp mladih matematičara. Vrijeme radnje - sredinom kolovoza, mjesto radnje - Zadar. Po svemu sudeći, ovo će biti daleko najveći ljetni kamp u koji će biti uključeno preko 100 polaznika i mentora. Realizacija projekta tih razmjera, za nekolicinu zaljubljenika u matematiku, zaista je pravi organizacijski i financijski izazov.

Primarni cilj je uspješno ostvaren te smo u samo tjedan dana, uz puno dobre volje i velikodušnih pojedinaca uspjeli osigurati Ljetni kamp za 10-ero djece slabijeg imovinskog stanja. Iznimno nam je drago da je cilj dosegnut prije otvaranja prijava za kamp, jer se sada zaista može prijaviti svatko koga kamp zanima, bez zabrinutosti o financijskim mogućnostima.

No, još je uvijek puno prostora za smanjenje ukupnog troška kampa za sve ostale mlade ljubitelje matematike. Stoga, izazov ostaje aktivan do postavljenog roka, ali s novim ciljem, osiguranjem pristupačne cijene za svakog polaznika ovogodišnjeg Ljetnog kampa!

Još jednom, VELIKO HVALA svima koji su donacijama, promocijom ili na bilo koji drugi način doprinijeli ostvarenju našeg cilja.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled