Jan Kerekeš

Jan Kerekeš

26.3. u nedjelju u 20:00 sati u Čakovcu u Metalac Industiral Baru! Kerekesh Teatar će izvesti predstavu KRTICE, za koju se u potpunosti odriče honorara i potraživanja kako bi pomogli Udruzi za sindrom Down Međimurske županije.

KAKO DO ULAZNICE?

Za minimalnu donaciju od 40 KUNA osigurat ćete si ulaznicu za humanitarnu predstavu KRTICE, a ujedno ćete pomoći mališanima iz Udruge. Također, karte će se moći nabaviti i fizički na dan predstave na ulazu u Metalac Industrial Bar.

Mi smo zdravi. Pomozimo onima koji nažalost nisu i kojima je potrebna naša pomoć svaki dan.
heart icon
100%
11.330 kn
prikupljenih donacija
od 3.000 kn
people icon
5
donacija
Doniraj i ti

KRTICE su nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi.

Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za "Krtice" bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Ako ne možete doći na predstavu, svoju potporu ovoj akciji možete dati donacijom bilo kojeg iznosa, a ona će u potpunosti biti preusmjerena na račun Udruge.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled