Ivana Nikolić AMBIDEKSTER KLUB

Ivana Nikolić AMBIDEKSTER KLUB

Podrška razvoju suosjećajnosti, samosuosjećajnosti i empatije kod djece i mladih kroz kreativno izražavanje - izrada 2 pjesme s video spotovima.

heart icon
6%
3.275 kn
prikupljenih donacija
od 55.000 kn
people icon
15
donacija
Doniraj i ti

Kompato na esperantu znači suosjećajnost koju planiramo pokazati i pjesmom i riječima, ali i djelom. Ambidekster klub, udruga za djecu i mlade iz zagrebačke Dubrave koja podržava društveni angažman i kreativne inicijative mladih te osigurava podršku u učenju i razvoju životnih vještina, podržao je ovu inicijativu škola, a kako bi učenice i učenici odmah imali priliku doprinijeti svojoj zajednici te osjetiti koliko je solidarnost važna i kakav je njen utjecaj na nas same i na druge organizirat ćemo i volontersku akciju mladih za mlade. Inicijativu podržava Hrvatska udruga socijalnih pedagoga, a u nju su izravno uključeni društveno odgovorni umjetnici: Matija Gečević KHAN, bend TRIXY (Sonja Burić, Ninoslav Herceg, Mladen Klarić i Nina Viguc), Bruno Urlić i Zvonimir Dusper Dus.

Pozivamo vas da podržite grupu entuzijastičnih socijalnih pedagoginja iz osnovnih i srednjih škola da zajedno sa svojim učenicima i društveno odgovornim umjetnicima, snime 2 pjesme te za njih naprave spotove na teme suosjećajnosti, samosuosjećajnosti, empatije i solidarnosti koje će biti korištene za daljni obrazovni rad s djecom i mladima na razvoju socijalnih i emocionalnih vještina te zaštiti mentalnog zdravlja. Uz glazbene i video materijale koji će biti javno dostupni, bit će izrađeni i programi radionica koji će se provoditi u osnovnim i srednjim školama, a nakon toga će se o svemu provedenom izraditi publikacija i predstaviti drugim školama kako bi se i u njima mogle provoditi slične aktivnosti.

Za prvi dio ovog izazova, snimanje 2 pjesme i izradu video spotova potrebno je 25.000,00 kn. Za drugi dio izazova, izradu i tisak publikacije s radionicama i organiziranje događaja u Kulturnom centru Dubrava potrebno je 15.000,00 kn, te dodatnih 15.000,00 kn za treći dio izazova koji uključuje organiziranje volonterskih inicijativa mladih za mlade.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled