* *

* *

Jahanje, bilo ono sportsko, rekreativno ili terapijsko, ima ogroman utjecaj na dobrobit i zdravlje čovjeka. Budite i Vi plemeniti, dođite u Horse box, iskusite dobrobit jahanja, a za uzvrat donirajte za naše male Leptiriće – djecu s teškoćama u razvoju!🦋🦋🦋

heart icon
80.000%
800 kn
prikupljenih donacija
od 1 kn
people icon
1
donacija
Doniraj i ti

Dobrota kao inspiracija, smijeh kao detalj i slatke, male, razigrane dječje pustolovine su neizbježne. OD LIJEČENJA DEPRESIJE DO JAČANJA MIŠIĆA, DOBROBITI JAHANJA SU GOTOVO NEBROJENE!

U Hrvatskoj djeluje mnogo jahačkih klubova - zašto ne biste posjetili jedan, recimo - HORSE BOX u Vinkovcima? Konje smatramo plemenitim životinjama, koji su danas uglavnom sportske i terapijske životinje. Jahanje, bilo ono sportsko, rekreativno ili terapijsko, ima ogroman utjecaj na dobrobit i zdravlje čovjeka. Budite i Vi plemeniti, dođite u Horse box, iskusite dobrobit jahanja, a za uzvrat donirajte za naše male Leptiriće – djecu s teškoćama u razvoju. Jaše se na otvorenom prostoru, na svježem zraku, predivnoj prirodi. Interakcija s konjima može imati snažan učinak na Vaše psihološko i emocionalno funkcioniranje. Jahanje zahtijeva punu pažnju i samopotvrđivanje, što ima utjecaj na samopouzdanje. Konj nema predrasuda i ne evaluira. Konj ne procjenjuje i ne kategorizira osobe prema simptomima fizičkih ili psihičkih bolesti ili ponašajnim problemima, s čime se osobe mogu često susretati u obiteljskom, školskom ili radnom te širem društvenom okruženju.

KAKO SE UKLJUČITI:

Posjetite konjički klub "Eohippus" gdje je smješten i kafić Horse box, dana 02. srpnja 2021. od 16 do 20 sati na događaju Šareni piknik. Ponesite šarene dekice, dobru volju jer nudimo zabavu za cijelu obitelj. Za djecu ćemo organizirati pored jahanja, različite radionice, omiljeni napuhanac, slobodnu igru dok Vi uživate u prirodi pijuckajući svoju kavu ili piće, družite se i ono najvažnije pomažete djeci s teškoćama u razvoju.

PROGRAM: 🐴Jahanje od 16.00 - 17.00 🎨radionice 17.00 -20.00

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled