A1 Hrvatska

A1 Hrvatska

Prikupljanje sredstava za kupnju violoncella. Uz vašu pomoć bit ću u mogućnosti održati ovakve nastupe i pred domaćom publikom!

heart icon
4,8%
1.604,57 €
prikupljenih donacija
od 33.180,7 €
people icon
26
donacija
Doniraj i ti

Glazba je oduvijek bila veliki dio moga života. S četiri godine počeo sam svirati klavir, a u šestoj sam otkrio violončelo. Tijekom svog glazbenog školovanja okušao sam se na brojnim natjecanjima i zahvaljujući rezultatima, kao i brojnim seminarima vrhunskih violončelista koje sam pohađao, postao siguran da sam pronašao svoje zvanje.

Nakon mnogo vremena i uloženog truda, 2019. godine postao sam prvi Hrvat koji je uspio upisati prestižnu Internacionalnu glazbenu akademiju Menuhin u Švicarskoj. Za vrijeme mog trogodišnjeg školovanja tamo imao sam privilegiju upoznati, raditi i nastupati s nekima od najvećih glazbenika na svijetu. Svirao sam na velikim festivalima u brojnim svjetski poznatim dvoranama. Iako sam protekle tri godine proveo u inozemstvu i dobio brojne ponude da nastavim raditi ili studirati tamo, odlučio sam se vratiti u Hrvatsku. Velika mi je želja nastupati na našim pozornicama i pokazati i podijeliti znanje koje sam stekao. Prošao sam audiciju za stalnog člana Zagrebačkih solista i svoje daljnje obrazovanje planiram nastaviti u Hrvatskoj.

Trenutno mi najveći problem predstavlja to što u rukama nemam adekvatan instrument, a cijena takvog instrumenta daleko je izvan mog dosega. Udruga Telecentar koja i inače potiče cjeloživotno obrazovanje tu mi je pružila ruku i postala nositelj ovog mog izazova. Nadam se da ćete i vi prepoznati moj potencijal i na ovaj način mi pomoći pri kupnji kvalitetnog violončela koje mi je neophodno za daljnji rad i napredak.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled