Bruno Simlesa

Bruno Simlesa

Očekuje nas otprilike 600 km hodanja od Knina do Prevlake! Prošlo su ljeto, Maja i Bruno Šimleša, hodali od Istre do Knina i prikupili 321.000 za psihološku pomoć oboljelima od raka, a sada je vrijeme za južni dio naše obale. Start je 10.8. s Tvrđave!

Tijelo ima veću šansu za pobjedom kada je psiha na mjestu! Zato je rad udruge toliko dragocjen jer oboljelima, ali i članovima njihovih obitelji, pomaže u tom najosjetljivijem mogućem trenutku. Unaprijed hvala što ćete stvoriti čudo s Majom i Brunom!
heart icon
100%
28.613,34 €
prikupljenih donacija
od 23.757,38 €
people icon
1.218
donacija
Doniraj i ti

Maja i Bruno nastavljaju svoju avanturu života. Prošle su godine prošli 515 kilometara od Rta Kamenjak pa sve do Knina. Prikupili su impresivnu svotu novca za udrugu Sve za nju, a možda je još dragocjenije što su skupili enormno mnogo zdrave, pozitivne energije jer su se tisuće uključile u akciju. Toliko prekrasnih poruka, nade, i zdravih želja osnažilo je sve oboljele. Ove ih godine očekuju svi južni vrhovi pa će se tako prvo družiti s Dinarom, Bikovom, proći će i Pelješcem, Srđ... Očekuje se da će im trebati oko 25 dana. Maja će u ruksaku imati oko 15 kg, a Bruno oko 20, dnevno će prelaziti oko 30 km, a najčešće će spavati pod vedrim nebom. Rekli smo - avantura života!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled