Toni Milun

Mladi matematičari pred sobom imaju novi izazov. Cilj je tijekom školske godine 2018./2019. otputovati u Osijek 12 puta i održati 24 natjecateljska predavanja za srednjoškolce. Dodatni cilj je u tom periodu jednom posjetiti barem 4 škole diljem Slavonije i održati popularizacijske radionice. Platiti možete i bitocinom :) 3FYcpJNLUWkcaSLsS2uuWB2VcoMjxW77zY

heart icon
19,4%
3 870 kn
prikupljenih donacija
od 20 000 kn
people icon
24
donacije
Doniraj i ti

Ovim izazovom planira se pokriti najveći broj prijeđenih kilometara od svih dosadašnjih izazova. Ne radi se ni o trkačkim, ni biciklističkim kilometrima već o nečem posve drugačijem.

Mentori udruge MNM "Marin Getaldić" u školskoj godini 2018./2019. planiraju svaku drugu subotu u razdoblju od nekoliko mjeseci putovati iz Zagreba u Osijek i održavati predavanja za slavonske srednjoškolske natjecatelje iz matematike i sve one koji bi htjeli to postati, ili pak samo vole matematiku i nešto zahtjevnije zadatke. Izazov je otputovati 12 puta u Osijeku u razdoblju od listopada 2018. do ožujka 2019. i svakom prilikom održati po 2 predavanja. Uz to, izazov je i odraditi "turneju" popularizacijskih matematičkih radionica po srednjim školama diljem Slavonije.

Partneri na ovom projektu su: -Matematički odsjek Sveučilišta u Osijeku -Udruga matematičara Osijek -3. gimnazija Osijek -Gimnazija "Matija Mesić" Slavonski Brod -Gimnazija Županja -Elektrotehnička i prometna škola Osijek

Što mislite, hoće li broj kilometara (i predavanja) biti oboren uz vašu pomoć? :)

Prikupljena sredstva bit će iskorištena za pokrivanje troškova prijevoza i prehrane mentora te smještaja za vrijeme "turneje", a eventualna dodatna prikupljena sredstva iskoristit će se za sufinanciranje putnih troškova učenicima koji planiraju putovati do Osijeka na predavanja.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled