Argonauti Bjelovar

Argonauti Bjelovar

Voljeli bi da ovu utrku pod nazivom „Nek se čuje do juga“ odradimo zajedno sa svima vama, građanima grada Bjelovara!

Naime, svake godine pomažemo jednoj udruzi, ove je to OSIT Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar.

Branimo titulu i čuvamo naše sugrađane!
heart icon
50,2%
10.040 kn
prikupljenih donacija
od 20.000 kn
people icon
59
donacija
Doniraj i ti

Važno je napomenuti da oni kao i mi imaju pravo na cjeloživotno osposobljavanje i u skladu sa općom informatizacijom društva, nužna je njihova uključenost u moderne načine komunikacije.

Iz toga smo razloga zamislili ovaj izazov, kako bi i toj ranjivoj skupini društva, osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama, omogućili nabavku informatičke opreme i opremanje informatičke učionice.

Na taj način, vjerujemo značajno bi podigli kvalitetu života osoba s intelektualnim teškoćama, i omogućili im kroz razne stručne radionice, upoznavanje sa radom na računalu. Svi znamo da je danas sve vezano uz računala i informatiku, oni bi na taj način upoznali i savladali osnovne operacije rada i korištenja računala. Nabavljena oprema u dogovoru s voditeljem i radnim terapeutima bila bi na raspolaganju i njihovim roditeljima i skrbnicima.

Ne treba niti naglašavati da je internet prozor u svijet, te je ovo jedan od načina da ga širom otvorimo i pomognemo korisnike Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar. Korištenjem interneta, osobe s intelektualnim teškoćama će moći pratiti svoje mnogobrojne prijatelje i simpatije u drugim udrugama u RH.

Napominjemo da se donirana sredstva uplaćuju na poseban žiro-račun, otvoren isključivo za ovaj izazov.

Argo kao ambasadori svojim velikim trudom, voljom, zalaganjem i upornošću uspjeli smo gotovo nemoguće; pobijedili smo na Maratonu lađa 2016.g.

Voljeli bi da ovu utrku pod nazivom „Nek se čuje do juga“ odradimo zajedno sa svima vama, građanima grada Bjelovara!

Cilj nam je uspjeti "doveslati" do potrebne količine sredstava za naš cilj – Informatičku opremu i opremu za informatičku učionicu!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled