Tea Mlinarić

Tea Mlinarić

Kao Miss Hrvatske 2017. pokrećem ovu kampanju kao nastavak projekta “Njegujmo život” nastalog u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i DEBRE, društva oboljelih od bulozne epidermolize. Kampanjom ciljamo prikupiti sredstva za 24-satni servis podrške i druge potrebe članova Udruge koje nije moguće financirati putem javnog natječaja.

24 sata potrebno je za njegovati svaki život, a pogotovo život krhak poput leptirova krila. Zajedno osigurajmo “djeci leptirima” potrebnu njegu!
heart icon
7,5%
1.500 kn
prikupljenih donacija
od 20.000 kn
people icon
2
donacije
Doniraj i ti

Pozdrav svima! Ja sam Tea Mlinarić, Miss Hrvatske 2017. Ovim putem pozivam Vas da se pridružite zajedničkoj akciji Direkcije Miss Hrvatske i Udruge DEBRA naziva “Njegujmo život” koju smo tijekom cijele godine provodili na svim županijskim izborima za Miss. Pročitajte o projektu Njegujmo život pronađite ovdje: https://miss.hr/Ljepota-sa-svrhom

Ususret Danu svjesnosti o buloznoj epidermolizi (25. listopada) pokrećemo ovu crowdfunding kampanju kako bi se i građani Hrvatske mogli pridružiti našoj dobrotvornoj akciji kojom želimo omogučiti DEBRI da i dalje bude most među oboljelima, obitelji i svim dionicima u neophodnoj integriranoj skrbi.

Ova kampanja usmjerena je prikupljanju sredstava za DEBRIN 24-satni servis podrške. Putem servisa oboljelima i njihovim bližnjima dostupan je savjet u bilo kojem trenutku, a suradnja sa svim dionicima u skrbi na ovaj je način olakšana.

Više informacija o 24-satnom servisu podrške pronađite na stranici DEBRE: www.debra.hr.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled