Josip Pupić

Josip Pupić

Učenici OŠ Granešina plasirali su se na Euromath natjecanje i drugu godinu zaredom. Prikupljaju financijska sredstva potrebna za put na završnicu natjecanja u Grčkoj.

heart icon
62,5%
6 250 kn
prikupljenih donacija
od 10 000 kn
people icon
47
donacija
Doniraj i ti

Osam učenika osmih razreda Osnovne škole Granešina iz Zagreba prijavili su se na europsko natjecanje iz matematike EUROmath u kategoriji MATHeatre. Osmislili su predstavu pod nazivom Pitagorina tajna. Video uradak iste poslali su kao prijavu na spomenuto natjecanje. Svojim su radom objedinili dramsku umjetnost, engleski jezik i, naravno, matematiku. Prije nekoliko dana su saznali da su prošli i sada im je potrebna pomoć.

Natjecanje se održava u gradu Thessaloniki, u Grčkoj, od 11. do 15. ožujka 2020. godine u sklopu Europske matematičke konferencije. Učenici na Euromath idu pod vodstvom dviju profesorica. Očekuju ih financijski izdaci u vidu plaćanja avionskih karata, smještaja, prijevoza te kotizacije za samo sudjelovanje na navedenoj konferenciji. U ostvarivanju ovog projekta potrebna im je konkretna pomoć te vas mole za financijsku donaciju, koliko tko može.

U nadi da ćete izići u susret i pomoći u realizaciji ovog putovanja, unaprijed od srca zahvaljuju Lucia, Jakov, Dora, Roza, Matea, Mihael, Laura i Leonarda te njihove ponosne profesorice Irena i Ivana.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled