* *

* *

"Čovjek samo srcem dobro vidi" - reče Mali princ, „Djetinjstvo je druga zemlja, ali i čekaonica, mjesto za prihvaćanje i smještaj ". Pomozite Leptirićima i osigurajte im sretno djetinjstvo.

Sve nas pokreće ista ljubav-ljubav čovjeka prema čovjeku! - podijelimo ljubav!
heart icon
115.500%
1.155 kn
prikupljenih donacija
od 1 kn
people icon
10
donacija
Doniraj i ti

Udruga Vukovarski leptirići nesebično pruža svoju ljubav djeci s teškoćama. Da bi nastavili s radom potrebna im je vaša pomoć i ljubav.

„Mali princ“ alegorijska je pripovijest o ljubavi, odgovornosti, žrtvi, radosti i životu. Humanost "Maloga princa" osvojila je čitatelje, djecu i odrasle i mnogima obilježila djetinjstvo. Mene osobno svaki ponovni susret s ovim divnim, dubokim i nadasve jednostavnim porukama istine i ljubavi potakne na razmišljanje i slušanje srcem jer kako kaže Mali princ: „Oči su slijepe, treba tražiti srcem“.

Želim s Vama podijeliti ove male mudrosti, stoga postanite dio ovog izazova i tražimo zajedno srcem!

Kako:

  1. Donacijom već od 10 kn preuzmite bojanku i zajedno s vašom djecom obojite svijet bojama „Malog Princa“*

  2. Sudjelujete u Bajkaonici Mali princ - uplatom donacije osigurajte svoje mjesto na kreativnoj Bajkaonici u gradskom parku u Vinkovcima u kojoj će se pripovijedati priče o Malom princu. Očekuje Vas puno zabave i divni trenutci. (Točan datum i vrijeme održavanja događanja javljamo uskoro)*

I upamtite što je rekao Mali princ: "Čovjek samo srcem dobro vidi, djetinjstvo je druga zemlja, ali i čekaonica, mjesto za prihvaćanje i smještaj ". Pomozimo leptirićima i osigurajmo im sretno djetinjstvo.

*nakon uplate donacije molimo sve zainteresirane da se jave na mail [email protected] vezano za preuzimanje bojanke ili ulaznice

Autor izazova: Jasna Dražić

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled