Nikolina Dubravac

Tijekom rujna i listopada bit ću dostupna po pola sata dnevno, u svoje slobodno vrijeme, za djecu i mlade na mailu [email protected]

Podržite mene u izazovu, a Udruženje „Djeca prva“ u radu s djecom mladima i obiteljima, s 5, 10, 15 ili koliko možete i želite kuna! Hvala vam!
heart icon
2%
1,33 €
prikupljenih donacija
od 66,36 €
people icon
1
donacija
Doniraj i ti

„Kvaliteta života djece odgovornost je odraslih.“

Mnoga djeca odrastaju u uvjetima obiteljskih kriza, kojima pogoduju i današnje društvene okolnosti. Djetinjstvo i adolescencija životna su razdoblja popraćena brojnim promjenama u području mišljenja, osjećaja i odnosa sa sobom i s drugima. Djeci i mladima potrebna je pažnja, netko tko će ih saslušati, pokazati razumijevanje. Ponekad im je potrebna stručna pomoć. Psiholog sam i svakodnevno radim s predškolskom i školskom djecom i njihovim roditeljima kroz savjetovanje i psihosocijalnu podršku, te kroz brojne projekte Udruženja "Djeca prva".

Tijekom rujna i listopada bit ću dostupna po pola sata dnevno, u svoje slobodno vrijeme, po pola sata dnevno za djecu i mlade na mailu [email protected] za chat, slobodno vrijeme, savjete, ventiliranje, podršku u suočavanju s problemima odrastanja....

Svojom uplatom, osim što ćete me podržati u izazovu, pomoći ćete Udruženju "Djeca prva" da i dalje uspješno provodi svoje programe i projekte. Hvala vam!!!!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled