heart icon
21,1%
210.583 kn
prikupljenih donacija
od 1.000.000 kn
house icon
4 tjedna
preostalo
people icon
63
donacije
Uplati željeni iznos

PODRŽITE NAŠ PROJEKT DONACIJOM

Fizičke osobe

Fizičke osobe koje žele podržati transformaciju hrvatskih škola u Škole budućnosti mogu to učiniti uplatom na ovoj platformi u zamjenu za neku od brojnih nagrada, čiji se opis nalazi ispod u tekstu. Sve prikupljene donacije ići će isključivo za implementaciju projekta u što veći broj hrvatskih škola.

Tvrtke

Za tvrtke koje žele podržati širenje projekta i ostvariti pozitivan društveni utjecaj kroz ulaganje u obrazovanje mladih, pripremili smo posebne pogodnosti i sponzorske pakete. Za više informacija javite se na [email protected]

Izdvojene tvrtke koje podržavaju projekt: Infobip, A1 Hrvatska, Microblink, Croatia Osiguranje, Bosch Hrvatska, AVL Hrvatska, Span

NAGRADE

Za vašu podršku osigurali smo vam vrijedne nagrade.

Majica Škola budućnosti: Nosite ju s ponosom. ;)

Online uvod u STEM u našoj organizaciji za jednu osobu / dijete u trajanju od 3 mjeseca - U uvodu će dijete dobiti pristup tjednim virtualnim radionicama u trajanju od 90 minuta i STEMI platformi gdje će kroz 3 mjeseca moći interaktivno učiti programirati u programskom jeziku Python te se upoznati sa STEM poslovima budućnosti, vodećim tehnološkim firmama i fakultetima u Hrvatskoj.

Obiteljska VIP ulaznica za STEM Innovation Day (4 osobe) - STEM Innovation Day je događaj koji ćete zapamtiti jer toliko dronova, robota, VR-a, inspirirane djece i zanimljivih predavanja nikada niste vidjeli na jednom mjestu.

Personalizirani STEMI hexapod - Robot kojeg slažete sami i kojeg pokrećete uz pomoć vlastitog smartphonea - personaliziran logom vaše tvrtke ili imenom voljene osobe.

Večera s glavnim partnerima projekta - Pridružite se ekskluzivnoj večeri s partnerima i podržavateljima projekta: pokretačima kampanje, predstavnicima najjačih tech kompanija u zemlji i gostima iznenađenja.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled