Josip Sever

U ime kolega s kojima zajedno nastupam na utrci, iz Vip running teama, a ujedno i u svoje osobno ime, otvaram ovaj izazov, čijim ispunjenjem želimo osobama iz udruge bar malo podignuti kvalitetu života, a ujedno im i pokazati da nisu sami i da nisu zaboravljeni.

Usudi se, i budi i TI dio ove lijepe Wings for Life priče.
heart icon
9,4%
62,39 €
prikupljenih donacija
od 663,61 €
people icon
7
donacija
Doniraj i ti

Kao šlag na torti izazovnog trkačkog proljeća, dolazi nam jedna od naposebnijih, a vjerujem, i svima nama jedna od najdražih utrka - Wings for Life. Globalni Wings for Life fenomen koji se trči u cijelom svijetu i ove se godine održava u Zadru! Sudjelovanje na ovogodišnjoj utrci, u gradu jedinstvene atmosfere i jedinstvenih navijača, te istrčane kilometre, posvećujemo udruzi Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara (HUPT). U ime kolega s kojima zajedno nastupam na utrci, iz Vip running teama, a ujedno i u svoje osobno ime, otvaram ovaj izazov, čijim ispunjenjem želimo osobama iz udruge bar malo podignuti kvalitetu života, a ujedno im i pokazati da nisu sami i da nisu zaboravljeni.

Stoga tebe koja/i ovo čitaš – pozivam! Usudi se, i budi i TI dio ove lijepe Wings for Life priče. Pomozi s donacijom onima kojima je to najpotrebnije, i zapamti, uvijek se dobro dobrim vraća! :)

Čini pravu stvar.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled