Dario Petračić

Dario Petračić

Sudjelovat ćemo na 7. Merzovom humanitarnom sprintu koji se održava 09. 09. 2017., a gdje drugdje, već na području Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra. Ove godine uređujemo park oko dvorca gdje djeca, roditelji i volonteri svakodnevno borave. Planiramo nabavu i sadnju ukrasnog drveća i uređenje klupa u okružju dvorca Oršić gdje je sama bolnica smještena. Osim mene, u utrku će biti uključene i kolegice iz ureda koje su u boljoj formi od mene ;)

We Are The Champions
heart icon
30%
300 kn
prikupljenih donacija
od 1 000 kn
people icon
3
donacije
Doniraj i ti

„Koliko para – toliko muzike. Iliti, koliko para – toliko dana bez lifta.“ Bio je prošlogodišnji moto našeg ambasadora Marka Jelenčića, ovog ljeta nastavljamo u revijalnom tonu ;)

Odlučili smo se ponovno na nekoliko koraka (trčećih) kojima ćemo u velikoj mjeri pomoći i razveseliti mališane u Dječjoj bolnici Gornja Bistra, jer će kao i prošlog ljeta, sav prikupljeni iznos biti namijenjen njezinom uređenju. Zadnja je to bolnica koja se priključila akciji Za osmijeh djeteta u bolnici koju Savez DND provodi još od 1999. godine s ciljem oplemenjivanja bolničkog prostora namijenjenog djeci.

Zahvaljujući platformi ČINI PRAVU STVAR, prošle smo godine uspjeli urediti jednu od igraonica Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, a ove se godine baziramo na okoliš bolnice.

CILJ IZAZOVA

• cilj nam je ponovno urediti jedan dio te oplemeniti unutarnji i vanjski prostor bolnice Gornja Bistra, jedine takve bolnice u RH koja prima male pacijente s metaboličko-genetskim i endokrinim oboljenjima te neurološkim oštećenjima, uglavnom nastalim pri porodu

• volontere smo okupili, sami ćemo zasukati rukave da malim pacijentima uljepšamo boravak u bolnici no potrebne su nam donacije za sadnice, boje, alate i sve potrebno za realizaciju akcije već ove jeseni

http://www.bolnica-bistra.hr/

Podržite naš cilj i donirajte!!!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled