Mihovil Španja

Mihovil Španja

Pomozimo zajedno mladom Dubrovčaninu kojemu su potrebna električna invalidska kolica kako bi imao ispunjeniji i kvalitetniji život!

Bilo kakvim sudjelovanjem pokazujete podršku jednoj mladoj osobi koja se susrela s teškoćama svojem životu, budite optimizam i pokazujete veliko srce.
heart icon
138,9%
22.219 kn
prikupljenih donacija
od 16.000 kn
people icon
83
donacije
Doniraj i ti

Kao paraolimpijac sam se susreo s brojnim poteškoćama tijekom svojeg osobnog, ali i sportskog života. No, sve sam ih lakše prebrodio upravo zahvaljujući podršci dobrih ljudi u mojoj okolini, ali i onih koje nisam nužno poznavao. Nedavno sam čuo priču o mladom Dubrovčaninu kojemu su potrebna eklektična invalidska kolica- malo vozilo kojim može sam upravljati, za normalan život, a kojemu na žalost njegova obitelj ne može financirati taj veliki izdatak. Zbog toga pokrećem izazov u suradnji s Caritasom Dubrovačke biskupije s ciljem prikupljanja sredstava koja će omogućiti mojem sugrađaninu ispunjeniji i kvalitetniji život. Riječ je o 16.000 kn koje će biti potpuno iskorištene za kupovinu kolica. Pozivam vas sve da se priključite izazovu svojim donacijama i tako direktno pomognete cilju ove kampanje. Koliki god ste iznos sposobni odvojiti, on će pomoći dostizanju krajnjeg cilja. Bilo kakvim sudjelovanjem pokazujete podršku jednoj mladoj osobi koja se susrela s poteškoćama u svojem životu, budite optimizam i pokazujete svoje veliko srce. Vjerujem da s našom kolektivnom podrškom možemo bitno poboljšati nečiji život!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled