Filip Crljenić

U ranim jutarnjim satima dana 9.10.2021. Filip Crljenić kreće na jednu od najzahtjevnijih i nadužih hrvatskih planinarskih oblizanica - Slavonski planinarski put (SPP). Usputnim izvještavanjem pokušat će približiti rad udruge Zvono iz Belišća te pokušati kroz donaciju prikupiti sredstva za uređenje prostora za rehabilitacijski rad, informiranje i savjetovanje svim dionicima u procesu integracije djece s poteškoćama u odgojno-obrazovni proces.

Prije par mjeseci sestrična mi je pokazala izazov Brune Šimleše na ovoj platformi. Kako sam i sam zaljubljenik u hodanje, prirodu, brda pomislio sam da bih i ja mogao tako nešto probati. Izbor rute se sam po sebi odabrao. Za udrugu Zvono sam čuo još dok sam živio u Zagrebu, ali odabir je nakon razgovora s prijateljima iz Valpovštine koji su bili puni riječi hvale za rad udruge i same ljude koji ju čine.
heart icon
47,5%
7.119,78 kn
prikupljenih donacija
od 15.000 kn
people icon
44
donacije
Doniraj i ti

9.10.2021 u jutarnjim satima iz planinarske kuće Borovik je pokret. Hodalo bi se maksimalno 14 dana. Ruta obilazi požešku dolinu i prelazi preko Papuka, Krndije, Psunja te Dilj gore. Dužina SPP je 320 km. Tko god želi može se prudružiti

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled