Bruno Simlesa

Bruno Simlesa

Želimo osigurati zdrave, vesele uspomene za četiri izvanredne fajterice koje su prethodno ljeto provele na kemoterapiji, odnosno u procesu liječenja raka. A to možemo samo uz vašu pomoć!

Sve ove sjajne žene, kao i njihove obitelji, zaslužuju našu pomoć. Cilj je skupiti dovoljno novaca da sve četiri obitelji mogu na ljetovanje, a ako skupimo i za simboličan džeparac, našoj sreći neće biti kraja. Nekima će ovo biti prvo ljetovanje u životu, a svima će biti prvo ljetovanje nakon borbe s rakom. Pokažimo im da nisu same, da mislimo na njih i pomognimo da stvore zdrave, neopterećujuće uspomene.
heart icon
46,5%
9.300 kn
prikupljenih donacija
od 20.000 kn
people icon
61
donacija
Doniraj i ti

Upoznajte fajterice:

Lidija (37) je jesen i zimu provela na kemoterapijama, vratila se na posao 7.5.2018., a ovo će joj biti prvo ljetovanje u životu! Možete zamisliti što će joj značiti ovakav poklon za potpuni oporavak. Na ljetovanje će sa suprugom i dvije kćeri (12 i 6).

I Draženka (40) je oboljela prošle godine, prošla sve kemoterapije, zračenja, i iskreno, pun joj je kufer bolnica. Njoj, njezinom suprugu i djetetu, osigurali bismo i više nego potreban odmor od bolnica, pretraga, iščekivanja rezultata te im pomogli da počnu stvarati zdrave uspomene za nastavak života!

Mirjana (64) također je oboljela prošle godine. Najveću podršku pružila joj je sestra s kojom bi sada podijelila i ovo ljetovanje. Nakon stotina sati u čekaonicama, ordinacijama, itekako su zaslužile da se odmore od svega. Zslužile su odmor za dušu i tijelo.

Romana (43) oboljela je 2010. i od tada je na dugotrajnom bolovanju jer je rak dosta tvrdoglav. No sada je u remisiji i idealno je vrijeme za njezino prvo ljetovanje u zadnjih 8 godina. Na njega bi povela kćer (18) koja se i dalje školuje te mamu (67) koja joj pomaže u liječenju.

Nekima će ovo biti prvo ljetovanje u životu, a svima će biti prvo ljetovanje nakon borbe s rakom. Pokažimo im da nisu same, da mislimo na njih i pomognimo da stvore zdrave, neopterećujuće uspomene.

Kako platforma Čini pravu stvar uvijek ima i neki izazov za pokretače akcija, ako skupimo dovoljno, u srpnju ću skakati bungee s Masleničkog mosta. Da ostanemo u ljetnom raspoloženju ;) Iskreno, strah me je, ali kako su naše sjajne fajterice morale pobijediti mnogo ozbiljnije strahove, kako se onda ja ne bih odvažio na jedan običan skok.

Hvala, hvala, hvala!!!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled