Bruno Simlesa

Bruno Simlesa

Želimo osigurati zdrave, vesele uspomene za 20 izvanrednih fajterica koje su prethodna ljeta provele na kemoterapiji, odnosno u procesu liječenja raka. A to možemo samo uz vašu pomoć!

Sve ove sjajne žene, kao i njihove obitelji, zaslužuju vašu pomoć. Cilj je skupiti dovoljno novaca da sve obitelji mogu na ljetovanje, a ako skupimo i za simboličan džeparac, našoj sreći neće biti kraja. Nekim će ženama ovo biti prvo ljetovanje u životu, većini će biti prvo ljetovanje nakon borbe s rakom, a neke su i dalje u procesu liječenja. Pokažimo im da nisu same, da mislimo na njih i pomognimo da stvore zdrave, neopterećujuće uspomene.
heart icon
135,9%
20 390 kn
prikupljenih donacija
od 15 000 kn
people icon
127
donacija
Doniraj i ti

Ove je godine udruga Sve za nju skupila čak 20 prijava: Đurđica, Elizabeta, Lucija, Ljiljana, Renata, Ljiljana, Biserka, Suzana, Ana, Draga, Zdenka, Vlasta, Tatjana, Gordana, Marina, Jadranka, Lidija i Milija.

Većina tih žena je u mirovini i nema šanse da si priušte ljetovanje, a skoro svima će ovo biti prvo ljetovanje nakon početka liječenja. Neke će žene ići s prijateljicama, a većina s članovima obitelji.

Prošle godine su mnogi od vas ponudili besplatni smještaj, a to se dogodilo i ove godine za svih 20 fajterica i članove njihovih obitelji tako da smo sada posvećeni skupnjanju donacija da im osiguramo što bezbrižnije ljetovanje!

Kako platforma Čini pravu stvar uvijek ima i neki izazov za pokretače akcija, ako skupimo dovoljno, skakat ću bungee s Masleničkog mosta. Da ostanemo u ljetnom raspoloženju ;) Iskreno, strah me je, ali kako su naše sjajne fajterice morale pobijediti mnogo ozbiljnije strahove, kako se onda ja ne bih odvažio na jedan običan skok.

Hvala, hvala, hvala!!!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled