Bruno Simlesa

Bruno Simlesa

Već treću godinu osiguravamo besplatno ljetovanje za sadašnje ili bivše onkološke pacijentice. Cilj je da im se duša odmori kako bi i tijelo imalo više snage za oporavak!

"Nisam vjerovala da postoje tako dobri ljudi", to je najčešća reakcija žena kojima ste proteklih godina osigurali i besplatni smještaj i džeparac za bezbrižno ljetovanje. Zato je ova akcija toliko važna jer nije stvar samo u tome da osiguramo ljetovanje. Nekim ženama vraćamo vjeru u ljude, a nekima čak i u njih same. A to je vrlo važan dio oporavka. I hvala vam na tome!!!
heart icon
100%
53.443 kn
prikupljenih donacija
od 25.000 kn
people icon
361
donacija
Doniraj i ti

S akcijom smo krenuli prije 3 godine i tada su se javile samo četiri korisnice udruge Sve za nju. Prošle smo godine 50-ak žena poslali na besplatno ljetovanje, a ove se godine javilo 30-ak, no vjerujemo da će brojka još rasti kad krene akcija. Dva su cilja - ovdje skupljamo donacije koje će ženama (a i njihovim obiteljima jer neke žene ne idu same) osigurati barem simboličan džeparac. A na Bruninoj Facebook stranici skupljamo ponude za besplatni smještaj. I onda Udruga Sve za nju svoje korisnice spoji s najboljim mogućim smještajem za njihovu situaciju. Npr., ako se još liječe, onda nam je jako važno da je plaža vrlo blizu jer ponekad i nemaš najviše moguće snage između kemoterapija. Ili pak mora biti osiguran hlad... Za to se sve mi brinemo, a vi se samo pobrinite da im vratimo vjeru u ljude i u sebe!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled