Kako iskoristiti perkove?

30.04.2021.19:38

Sve što trebate je proslijediti nam na: [email protected] potvrdu o donaciji koja vam je stigla na mail i napisati nam vaše podatke i onda čekati da vam se povratno javimo kako bi se dogovorili oko preuzimanja/slanja perkova. Hvala što nas podržavate!

Presadi PaRiter - Dođi na ćakulu!

30.04.2021.19:37

Svi vi koji ste donirali, neovisno o iznosu, za nagradu možete odabrati i kavu u novom PaRiter domu. Nudimo vam vodstvo po novom prostoru, predstavljanje naše biblioteke i kavu po izboru, a vjerujte nam izbor je velik. Možemo ćakulati o ljudskim pravima, popravljanju prozora ili sadnji bilja.

Presadi PaRiter - Posadi notes!

30.04.2021.19:36

Misile smo i na vas kojima uvene i umjetno bilje. Za svaku donaciju od 120 kn ili više možete odabrati ovaj divni blokić koji će vam pomoći da si zapišete šalabahter za uzgoj biljaka. Kada dobro naučite kako održati biljku na životu posadite korice ovog blokića u kojem su skrivene sjemenke. Usvojite nove životne vještine i neka vam PaRiter pomogne oplemeniti prostor kako ste i vi pomogli PaRiteru.

Presadi PaRiter - posadi suncokret!

30.04.2021.19:35

Ako donirate 120kn ili više možete odabrati naš predivan custom made PaRiter suncokret. Neka vas razveseli svaki dan njegova ljepota kako je i nas razveselila potvrda o vašoj donaciji.

Presadi PaRiter - posadi ručak!

30.04.2021.19:34

Za donacije od 210kn ili više možete odabrati naš predivan PaRiter začinski kombo za koji vam ne treba vrt, čak vam ne treba ni balkon! Zalijevajte redovno svoje biljke kao što svi zajedno zalijevamo PaRiter i gledajte kako rastu.

Presadi PaRiter - Vježbaj strpljenje!

30.04.2021.19:33

Ako volite društvene igre i mozgalice vjerujemo da će vam biti zanimljiv naš perk za iznose od 400kn ili više. Mi se trudimo mijenjati društvo što ne bi mogle bez vaše pomoći. Upravo smo vam zbog toga odlučile omogućiti da vježbate vještinu koja je za to neophodna - strpljenje. Ovaj perk vam donosi Mikado i Starnats s kojima ćete vježbati strpljenje i sive ćelije kako bi s nama mijenjali svijet.

Presadi PaRiter - Uživaj vječnu slavu!

30.04.2021.19:32

Za sve vas koji ovo radite ne zbog perkova nego zbog slave osigurali smo “Wall of fame” u novom prostoru. Možete se doći sami upisati, a možemo to napraviti i mi. Čakštoviše, možete izabrati koja PaRiterka će upravo vaše ime ili pseudonim upisati na veličanstveni “Wall of fame”. Uživaj vječnu slavu! Možda ne baš vječnu, ali bar onu od 10 godina na koliko smo potpisale ugovor!

Važnost crowdfundinga u vrijeme pandemije COVID-19

15.12.2020.17:16

Pandemija virusa COVID-19 utjecala je na sve aspekte naših života, pa tako i na neprofitne udruge i njihovo financiranje. U vrijeme kad je praktički nemoguće baviti se aktivizmom uživo, sve je veća važnost crowdfundinga odnosno prikupljanje donacija putem interneta.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled