cFunding

Čini pravu stvar

O projektu

Čini pravu stvar je jedinstvena online društvena platforma koja svakome omogućava da se angažira i na jednostavan način uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru.

Prijavljivanjem osobnog izazova koji je posvećen odabranom dobrotvornom cilju svatko dobiva mogućnost izravno pomoći prikupljanjem priloga te postaje pozitivni pokretač u svojoj zajednici.

Registracija i korištenje je besplatno, bez naplate ikakvih troškova, čime se osigurava da 100 % prikupljenih sredstava pripadne onima kojima je najpotrebnije.

Naša misija je promicanje kulture solidarnosti i osnaživanje pojedinaca kroz podizanje javne svijesti o različitim društvenim problemima i uključivanjem što većeg broja ljudi u njihovo rješavanje.

Online društvenu platformu Čini pravu stvar pokrenula je tvrtka A1 Hrvatska kao lider u društveno odgovornom poslovanju u sklopu svojeg programa društvene odgovornosti Čini pravu stvar.

Kako funkcionira

Dobrotvorni fundraising je proces prikupljanja financijskih sredstava u kojem sudjeluje veći broj donatora u svrhu financiranja dobrotvornih i humanitarnih ciljeva.

Kreiraj izazov
Podjeli izazov
Doniraj izazov

Korisnik prijavljuje osobni izazov kojeg želi ostvariti te ga posvećuje odabranom dobrotvornom cilju. Dijeljenjem svojeg izazova sa mrežom prijatelja i poznanika e-mailom i društvenim mrežama, korisnik motivira svoju zajednicu da ga podrže u ostvarenju osobnog izazova donirajući udruzi koju je odabrao i pri tome zajedno čine pravu stvar, odnosno pomažu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

heart icon
760.487,88 kn
donacija
house icon
44
udruge
people icon
84
ambasadora
hands icon
115
izazova

Do sada smo pomogli 44 udruge, 84 ambasadora sudjelovalo je u 115 izazova, a zajedno smo skupili čak 760.487,88 kn donacija!

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled