heart icon
3.275 kn
prikupljenih donacija
people icon
1
ambasador
hands icon
1
izazov
Doniraj i ti

O UDRUZI

Ambidekster klub je udruga koja svojim djelovanjem kroz inovativne programe i projekte pridonosi kvalitetnijem životu mladih osoba u društvu. Rad udruge usmjeren je zaštiti ljudskih prava, socijalnom uključivanju i podizanju kvalitete života pojedinaca i skupina, posebice djece i mladih izloženih riziku od socijalnog isključivanja (pr. djeca i mladi s problemima u ponašanju, djeca i mladi s manje mogućnosti koji nailaze na prepreke u socijalnom uključivanju).

Udruga pruža socijalne usluge kroz različite preventivne i tretmanske programe i stručne intervencije. Korisnici su opća populacija djece i mladih u dobi 12-18 godina kao i djeca i mladi s problemima u ponašanju/teškoćama u odrastanju i njihove obitelji. Preventivni programi provode se u suradnji sa školama, uz odobrenje nadležnih državnih tijela. Različiti programi radionica, ali i drugih oblika stručnih intervencija provode se na "iskustven način", metodama i tehnikama koje sadržaj programa čine zanimljivim djeci i mladima.

Članovi Udruge (14 osoba) plaća godišnju članarinu u iznosu 120,00 kuna (10 kuna mjesečno), dok su sve usluge koje se pružaju korisnicima za njih u potpunosti besplatne. Dakle, prihod članarine koji udruga ostvaruje na godišnjoj razini iznosi ukupno 1.680,00 kuna.

Izazovi

ambidekster
Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled