heart icon
60.064 kn
prikupljenih donacija
people icon
8
ambasadora
hands icon
9
izazova
Doniraj i ti
house icon
Djeca
vrsta udruge/djelatnost
people icon
271
član
location icon
Prilaz Gjure Deželića 50, Zagreb
sjedište udruge

O UDRUZI

Krijesnica je udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Osnovni cilj Udruge je unapređivanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih obitelji. Osnovana je u rujnu 2000. godine.

Udruga pruža i organizira besplatni smještaj obiteljima oboljele djece koja dolaze u Zagreb radi liječenja, a roditeljima osigurava psihosocijalnu i tehničku podršku kroz Info centar gdje im je na raspolaganju korištenje telefona, fax-a, interneta, printanja i ostalog. Uz brojne druge pogodnosti, kao i grupne podrške i edukacije, obiteljima je na raspolaganju i besplatni stručni prijevod medicinske dokumentacije.

Nekoliko je projekata kroz koje udruga pomaže djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima poput projekta „Malo svjetlo nade“ u kojemu pripremamo matične sredine oboljelog djeteta na njegov povratak nakon liječenja. Također, tu je i Rehabilitacijski kamp Krijesnica koji je namijenjen djeci koja su završila liječenje te se održava jednom godišnje, tijekom ljetnih mjeseci, a svake godine štićenici udruge sa svojim roditeljima sudjeluju na Svjetskim igrama Djeca pobjednici u Moskvi.

Izazovi

krijesnica
Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled