heart icon
kn
prikupljenih donacija
people icon
0
ambasadora
hands icon
0
izazova
Doniraj i ti
house icon
Osobe s invaliditetom
vrsta udruge/djelatnost
people icon
40
članova
location icon
Ilica 223, Zagreb
sjedište udruge

O UDRUZI

Udruga roditelja, prijatelja i osoba s mentalnim poteškoćama i tjelesnim invaliditetom. Udruga se zalaže za poboljšanje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i tjelesnim invaliditetom. Udruga organizira ljetovanja, zimovanje, izlete. Udruga provodi programe i savjetovanja za roditelje iz sustava socijalne srbi i pravno savjetovanje. Udruga surađuje s institucijama u zemlji i inozemstvu.

Projekti

  • Posjet HRT i Radio Sljemenu - organizirali smo edukativnu posjetu i obilazak Hrvatske radio televizije kako bismo na načelima inkluzije osoba s intelektualnim teškoćama u užu i širu socijalnu sredinu poticali njihovo uključivanje u život lokalne zajednice.

  • Posjet Veleposlanstvu Republike Poljske i prijem kod Njegove Ekselencije Macieja Szymanskog.

Organiziramo besplatno ljetovanje svake godine u Novom Vinodolskom za naše korisnike. Svake godine organiziramo Božični domjenak za naše članove a također organiziramo maškare i rođendane naših korisnika. Zajedno s Građanskom inicijativom 'Pomozimo djeci sa invaliditetom' izborili smo se za prekid diskriminacije invalidnih osoba vezano za dječji doplatak.

Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled