heart icon
28.210,94 kn
prikupljenih donacija
people icon
4
ambasadora
hands icon
4
izazova
Doniraj i ti
house icon
Djeca s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom
vrsta udruge/djelatnost
people icon
25
članova
location icon
Budačka 12, Gospić
sjedište udruge

O UDRUZI

Udruga Pčelice okuplja roditelje djece s poteškoćama u razvoju i njihove obitelji. Jedan od najvažnijih ciljeva Udruge Pčelice i njezinih članova je podizanje kvalitete života i unaprjeđenje medicinske, zakonodavne i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji. Provođenjem različitih projekata i aktivnosti nastoji se unaprijediti znanje i vještine korisnika Udruge te ih se potaknuti na aktivno sudjelovanje u društvu.

Kroz rad Udruge se korisnicima omogućuje kontinuirani rad s logopedima i defektolozima s ciljem unaprijeđenja verbalne i neverbalne komunikacije i podizanja razine samopouzdanja. Korisnike se također uključuje u aktivnosti terapijskog jahanja u suradnji s fizioterapeutima. Članovi udruge se posvećuju djelovanju Udruge u lokalnoj zajednici kroz rješavanje konkretnih problema s kojima se suočavaju zajedno sa svojom djecom s poteškoćama u razvoju.

Kako bi se članovi i korisnici odmorili i zabavili, organiziraju se razni izleti i druženja na kojima se u suradnji s lokalnom zajednicom održavaju igrokazi, radionice plesa, nastupi zborova i razne druge zabavne i zanimljive aktivnosti.

Izazovi

pcelice
Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled