heart icon
100 kn
prikupljenih donacija
people icon
1
ambasador
hands icon
1
izazov
Doniraj i ti
house icon
Osobe s invaliditetom
vrsta udruge/djelatnost
people icon
615
članova
location icon
Ulica grada Mainza 29, Zagreb
sjedište udruge
web icon
http://up2date.hr/
web adresa

O UDRUZI

Centar UP2DATE novo je ime udruge koja je osnovana 1991. godine pod nazivom Hrvatska udruga za promicanje i razvoj tiflotehnike “HUPRT” i jedina je organizacija koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu korisnika s invaliditetom. Djelujemo u korist svih kategorija osoba s invaliditetom i zajednički nastojimo pokrenuti stvaranje univerzalnog dizajna.

U našoj bazi imamo evidentiranih više od 600 korisnika, a da bi sudjelovali u našim aktivnostima, ne moraju biti članovi Centra niti plaćati članarinu.

VIZIJA Centra UP2DATE je postati regionalni predvodnik u realizaciji prepoznatljivih ICT usluga i rješenja kreiranih po univerzalnom dizajnu. Sudjelujući u oblikovanju digitalnog okruženja inovativnim istraživačkim projektima jamčimo obrazovanje, primjenu znanja i podršku u svrhu postizanja jednakih mogućnosti za sve društvene skupine s posebnim naglaskom na korisnike s invaliditetom.

MISIJA Centra UP2DATE je kontinuirano promicati nova znanja da bi se omogućila viša razina kompetencija, kvalitetno uključivanje korisnika na tržište rada i u razne obrazovne procese, ali i da bi se olakšao i obogatio svakodnevni život korisnika/članova.

Izazovi

up2date
Prijavi se za newsletter i budi u toku!

Uredi sliku

Pregled